Resort in Nordbezirk, Israel
Gründe für eine Buchung
Die Gäste lieben es hierGäste bewerten diese Unterkunft mit der Bestnote
Tolles GesamtpaketEine High-End-Immobilie in dieser Gegend
Buchen Sie mit VertrauenWir arbeiten mit den besten Reiseportalen zusammen, damit Sie die perfekte Urlaubsunterkunft zu einem attraktiven Preis erhalten.
Über diese resort
כפר נופש דוגה - ריזורט קסום על שפת הכנרת
Die Unterkunft כפר נופש דוגה - ריזורט קסום על שפת הכנרת, die in Moshav Ramot gelegen ist und von der aus Tomb of Maimonides in weniger als 31 km erreichbar ist, bietet einen schnellen Check-in und Check-out, Nichtraucher Zimmer, eine Gemeinschaftslou.
Ausstattung
Geschäftseinrichtungen
Kostenloses WiFi/Internet
Kostenloses Parken
Klimaanlage
Nicht-Raucher
Heizung
Küche
Balkon/Terrasse
WiFi/Internet
Zugang zum Strand
Gemeinsame Lebensräume
Barrierefreies Parken
Strandfront
Kochen im Freien
Familienfreundlich
Raucherfreundlich
Zugang mit Schlüsselkarte
Housekeeping verfügbar
Feueralarm
Feuerlöscher
Reinigungsmittel
Karte von Nordbezirk, Israel

Verfügbare Zimmer
Bewertungen und Rezensionen
7 / 10Gut·Aug. 2026
הכנרת , חניה נוחה
תחזוקה בחדרים ובחוץ , איבזור היחידות נמוך
7 / 10Gut·Aug. 2026
היינו באוהל גלאם אפריקאי- העיצוב אסתטי ונעים.
המיקום במרחק הליכה של 2-3 דקות מהכינרת.
עוד במועד ההזמנה ביקשנו שורה ראשונה לכינרת, לא ניתן לנו בכלל הסבר שגם השורה הראשונה לכינרת בעצם חסומה בגדר חיה של שיחים ואין באמת נוף לכינרת. בכל מקרה קיבלנו בקתה לא בשורה ראשונה מה שהסתבר כלא נורא, במקום אירוח הזה כדאי לבקש בקתה עם כמה שיותר דשא ומרחב מקדימה כי הן יחסית צפופות. ובכל מקרה אין נוף לכינרת. הבטיחו לנו שאם יתפנו בקתות אחרות יעדכנו אותנו, ולמרות שבשבת התפנו המון בקתות, אף אחד לא עידכן אותנו והציע לנו להחליף.
מחייבים לשים צמיד לבן (שלא יורד אלא אם קורעים אותו), למרות שאין במקום מסעדות , בריכות וכו׳ כך יוצא שיוצאים למסעדות בחוץ וכל מיני אטרקציות עם צמיד מעצבן על היד.
בבקתה עצמה היו חסרות מגבות והיתה נורה שרופה בחדר, טיפלו בכך מהר, אבל חבל שלא בדקו לפני שנכנסנו. ההצללה של הוילונות בחדרים לא טובה ונכנס אור מבחוץ מוקדם בבוקר. במקרר הקטן לא השאירו אפילו חלב (אפשר לקחת מהקבלה, אבל מן הראוי שבמחיר כזה וכשיש אפשרות לעשות קפה בחדר יהיה במקרר גם חלב). העלויות ללילה גבוהות- בתחילה היינו אמורים להיות 3 מבוגרים כמה ימים לפני החופשה הודענו שנוסף עוד מבוגר, לא היה שום שינוי בחדר- לא הכניסו עוד מיטה ולא כלום, החדר מיועד ל-4 , ולמרות זאת גבו מאיתנו עוד 1000 ש״ח לשני לילות לא ברור על מה. בראשון בבוקר בשעות שצויין שיש ארוחת בוקר הקבלה והמטבח היו סגורים, לא היה מענה טלפוני. לאחר 20 דקות מצאנו עובד מטבח בודד שאמר שלא מגישים ביום ראשון ארוחת בוקר ויביאו לנו בקופסה לחדר. אף אחד לא הודיע לנו על כך מראש, לא תיאמו איתנו את הבאת האוכל לחדר, לא שאלו העדפות לארוחה, הארוחה סך הכל היתה נחמדה, פרט קטן - אם יש 4 אנשים שאוכלים ארוחת בוקר אין סיבה להביא 2 בקבוקי מיץ תפוזים קטנטנים (בקושי בגודל של כוס לבקבוק). אם לא היינו פוגשים במקרה את עובד המטבח ומבקשים ממנו שעה ספציפית לא יודעת מתי היו מביאים.
10 / 10Herausragend·Feb. 2026
פסטורלי ויפה
אין
10 / 10Herausragend·Jan. 2026
ביקתה מהממת במיקום יפהפה
€€€€
Von Gästen am besten bewertet
Nicht verpassen! Preis und Verfügbarkeit können sich ändern