Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms

I più votati dagli ospiti
Beach, Sea view, sunbed
Bedroom
Kitchen or kitchenette, dishwasher, oven
Balcony/Terrace
Bedroom
review stars
8,9
(28 Valutazioni)
"Excellent"
Ospite verificato
Non perdertelo! Prezzo e disponibilità potrebbero cambiare
8,9 / 10
(28 Valutazioni)

Appartamento in Distretto di Famagosta, Cipro

2 ospiti · 2 camere da letto · 1 vasca

Motivi per prenotare

Gli ospiti adorano questo postoGli ospiti assegnano a questa struttura la massima valutazione
Esperienza di alto livelloUna proprietà di fascia alta in questa zona
Prenota con fiduciaCollaboriamo con i migliori siti di viaggio, in modo da garantirti l’offerta ottimale per l’affitto perfetto.

A proposito di questa appartamento struttura in affitto

Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms

Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms si trova a Iskele e prevede la vista sulla città, una piscina all'aperto, un giardino, una zona spiaggia privata, una terrazza e un ristorante.

Servizi

WiFi/internet gratuito
Parcheggio gratuito
Aria condizionata
Piscina
Non fumatori
Palestra
Riscaldamento
Bar
Spa
Balcone/Terrazza
WiFi/Internet
Vasca idromassaggio/Jacuzzi
Accesso alla spiaggia privata
Accesso alla spiaggia
Giardino
Sauna
Parcheggio accessibile
Stazione di ricarica per veicoli elettrici
Fronte spiaggia
Adatto alle famiglie
Accesso chiave
Prodotti per la pulizia

Mappa di Distretto di Famagosta, Cipro

city location on map

Valutazioni e recensioni

8,9 / 10
(28 Valutazioni)
100% di recensioni verificate
8 / 10Eccellente·set 2026
Location was brilliant. Very nice complex which was clean and pool was well maintained. Apartment was clean, new and fresh.
Slight cosmetic improvements could include lampshades, bedside table lamps, shower felt a little old in comparison to the brilliant apartment.
10 / 10Eccezionale·ago 2026
Excellent
None
10 / 10Eccezionale·mag 2026
Tesise 24/05/2026 tarihinde giriş yaptık ve 5 gün konakladık. Girişte bizi Atilla Efe adında bir genç karşıladı. Gelmeden önce yerimizi bildirdi ve anahtarımızı kolayca alıp içeri girdik. İçimize sinmeyen bir takım temizlik sorunları vardı. Hemen çözüm üretildi ve temizlik ekibi yönlendirildi. Dahası mutfak malzemeleri (kötü kullanıştan ötürü çizilmiş tava ve tencere problemimiz 30 dakika içinde yenisi ile değiştirilerek çözüldü. Bu konuda bize Özkan Atan bey yardımcı oldu. Konakladığımız yer 2 odalıydı. Geniş bir salon ve salonda açılabilir 2 çok rahat koltuk vardı. Sabah güneş almadığı için serin olmasından ötürü salondaki koltuklarda 2 gece yattım ve çok rahattılar. Konakladığımız yerde her şey vardı. Bulaşık makinası için bulaşık deterjanından tutun çamaşır deterjanına hatta çöp poşetlerine kadar her şey yeterince vardı. Dahası dolapta bizim için 4 soda ve 2 büyük soğuk su da bulunmaktaydı. Bu jestten ötürü çok sevindik. Yerimiz balkonuyla ev içindeki her odada bulunan klimalarıyla, havuza çok yakın olması denize de markete de hatta restorana da çok uzak olmamasından ötürü çok sevdik. Gidecek olanlara kesin tavsiyem kesinlikle sağa sola uğrayıp marketlerde zaman kaybetmeyin. Buradaki Nurcim markette her şey var ve fiyatlarda gayet makul. Restoran için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Bir kere çalışanlar inanılmaz kibar ve nazik. Dahası fiyatlar çok makul. Ama ilk gece yediğimiz enginar kalbi mezesini ayrılmadan önceki gece yediğimizde aynı oranda değildi. Bir egeli olarak enginarı iyi bilirim.
Restoran konusunda bir kaç pürüz dışında genel memnuniyetimiz oldu. ilk gece yediğimiz enginar kalbi mezesini ayrılmadan önceki gece yediğimizde aynı oranda değildi. İçine biber vs koyularak çoğaltılmaya çalışılmıştı. Bunu sevmedim. Pişirme konusunda da sıkıntı vardı. Akşam yemeğinde pizza sabah kahvaltısında pankekler yanıktı. Pankekleri geri gönderdik ama bu sefer yanık tarafı aşağıya gelecek şekilde koyulmasını yani "uyanıklığa" gidilmesini yakıştırmadım. Bence meslek içi eğitimle bu tür şeyler kolayca çözülür. Tekrar gitsem aynı restorana tereddütsüz giderim ama açıkçası önceden bunlara dikkat edin diye de garsonu tembihlerim. Konakladığımız evin yatak odalarında beyaz perdeler vardı. Sabah güneşi olduğu gibi içeri girdiği için her gün saat 06da en geç kalmak durumunda kaldık. Ha bu kötü bir şey mi? Günü kazanmak açısından kötü sayılmaz. Ama kalın perde olmasını tercih ederdim. Sevmediğim bir diğer konu ise konaklama bedelinin girişte nakit ya da ibanahavale üzerinden talep edilmesi. Açıkçası nakit taşımayı pek seven bir insan değilim. kredi Kartı kullanmayı tercih ederim. Gerçi ister tl; ister euro isterseniz sterlin olarak bile ödeme alınabiliniyor. Ama benim gibi nakit taşımayı sevmeyenler için biraz sıkıcı.
5 / 10·mag 2026
Konum
Çalışan personel herşeyi bilmiyorum diyor.Sular kapalıydı

€€€€
booking logo

Domande frequenti

Questa struttura segue procedure di pulizia avanzata?

Sì, questa appartamento ha implementato procedure e processi di pulizia avanzata per garantire la salute e la sicurezza degli utenti.

Il parcheggio è incluso in questo appartamento?

Il parcheggio non è specificato tra i servizi disponibili per Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms. Per maggiori informazioni, ti invitiamo a contattare la struttura per sapere dove parcheggiare.

C’è una piscina in questo appartamento?

Sì, presso Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms è disponibile una piscina. Buona nuotata!

Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms accetta animali domestici?

Purtroppo, in questo appartamento non sono ammessi animali domestici. Prova a cercare di nuovo e usa il filtro “Animali domestici ammessi”

Quali servizi sono disponibili presso Four Seasons Life - Luxury Beach Resort - Apartments with 2 Bedrooms?

Abbiamo trovato 22 servizi per questa struttura in affitto, tra cui wifi/internet gratuito, parcheggio gratuito, aria condizionata, piscina e non fumatori.


Esplora soggiorni simili a Distretto di Famagosta, Cipro

Esplora tutti i soggiorni


Continuare ad esplorare