Hotel w Baku, Azerbejdżan
Powody, dla których warto dokonać rezerwacji
Goście uwielbiają to miejsceGoście przyznają temu obiektowi najwyższą ocenę
Świetna cena dla twojego budżetuJedna z najtańszych nieruchomości w okolicy
Rezerwuj bez obawWspółpracujemy z najlepszymi biurami turystycznymi, dzięki czemu wiesz, że otrzymujesz świetną ofertę wynajmu
O tym ten hotel
City Inn Hotel
Obiekt City Inn Hotel położony jest w dzielnicy Sabayil w miejscowości Baku i oferuje bar. Do dyspozycji Gości przygotowano takie udogodnienia, jak restauracja, obsługa pokoju, całodobowa recepcja oraz bezpłatne Wi-Fi we wszystkich pomieszczeniach.
Udogodnienia
Dostępny transport na lotnisko
Dostępny transport wahadłowy
Bezpłatne WiFi/internet
Klimatyzacja
Dla niepalących
Ogrzewanie
Bar
WiFi/Internet
Usługi pralnicze
Sprzęt do prasowania
Sejf
Dostęp windą
Dostęp kluczowy
Dostępna usługa sprzątania
Alarm pożarowy
Gaśnica
Produkty czyszczące
Mapa Baku, Azerbejdżan

Dostępne pokoje
Oceny i recenzje
10 / 10Wyjątkowy·paź 2026
Gewoon super schoon. Gastvrij En vriendelijke eigenaren
9 / 10Wyjątkowy·paź 2026
Merkezi konumu, lezzetli ve çok zengin kahvaltıları, ulaşım kolaylığı, çalışanların özellikle de Ruslan ve Malik Afgan’ın yardımseverliği gibi pek çok güzel şeyleri sayabilirim.
Oda biraz daha büyük olsa iyi olurdu.
9 / 10Wyjątkowy·wrz 2026
Very good location
Prices are good
Cooperative staff
6 / 10Średni·paź 2026
Otelin konumu kesinlikle çok iyi. Bir çok yere yakın ve yürünebilir konumda.
Rezervasyon yaptığım oda ile ilgili olarak bir problemden bahsetmek istiyorum. Aynı oda, aynı açıklamalar ama iki farklı fiyat vardı. Fiyat seçenekleri arasında ortalama 15-20 Manat fark bulunmaktaydı. Bütçem için en uygun olanını tercih ettim. Rezervasyon sonrası Booking üzerinden otel mesaj gönderdi. Seçtiğim oda ekonomik, küçük ve camsız bir odaymış. Ama bana şehir manzaralı Deluxe oda hediye ettiklerini söylediler. Rezervasyon yaparken otel ile ilgili olumlu/olumsuz her yorumu okudum. Bir çok kişi sonradan ödeme alındığı ile ilgili şikayetçi yorum yazmıştı. Aynı sorun ile karşılaşmamak için rezervasyon sonrası benden herhangi bir ekstra ödeme alınıp alınmayacağını sordum. Alınmayacağını söylediler. Ancak otele geldiğinizde kurallar gereği karttan ödeme alınmadığını, nakit ödeme yaparsam 571 Manat ödeyeceğimi, ama kartla ödeme yaparsam 671 Manat ödeyeceğimi söylediler. Gerekçeleri de Formula1 yarışları sonrası böyle bir uygulama yapılmış. Bence Booking üzerinden komisyon ödememek için nakit tahsilat yapıldı. Düşünün, otele sabaha karşı varıyorsunuz. Rahat bir şekilde odanıza çıkacakken ödeme sorunu ile karşılaşıyorsunuz. Can sıkıcı bir durum. Otel eski ancak aşağıda canlı müzik olmasına rağmen içeriye dışarıdan ses gelmiyor. Ama içeride ses yalıtımı yok. Yan odadaki kişinin telefon konuşmasını çok net bir şekilde duyabiliyorsunuz. Telefonunu şarja takarken çıkan uyarı sesini duyabiliyorsunuz. Buna elbette otelin yapabileceği bir şey yok. Sadece dinlenmek için kullandım. Ama dinlenebildim mi emin değilim.
ZZZZ
Najwyżej oceniane przez gości
8,8
(114 oceny)
"The best place you can stay in baku ,so cozy , lovely comfortable, clean, the location is amazing ,in the center .close to everything . the stuffs are really professional especially Mr afgan and mr m..."
Zweryfikowany gośćNie przegap! Cena i dostępność mogą ulec zmianie