Resort in Distretto Settentrionale, Israele
Motivi per prenotare
Gli ospiti adorano questo postoGli ospiti assegnano a questa struttura la massima valutazione
Esperienza di alto livelloUna proprietà di fascia alta in questa zona
Prenota con fiduciaCollaboriamo con i migliori siti di viaggio, in modo da garantirti l’offerta ottimale per l’affitto perfetto.
A proposito di questa resort
כפר נופש דוגה - ריזורט קסום על שפת הכנרת
Ubicato a Moshav Ramot e distante 31 km da Tomb of Maimonides, כפר נופש דוגה - ריזורט קסום על שפת הכנרת propone il check-in e check-out express, camere non fumatori, una sala comune, il WiFi gratuito e una terrazza.
Servizi
Servizi business
WiFi/internet gratuito
Parcheggio gratuito
Aria condizionata
Non fumatori
Riscaldamento
Cucina
Balcone/Terrazza
WiFi/Internet
Accesso alla spiaggia
Spazi abitativi condivisi
Parcheggio accessibile
Fronte spiaggia
Cucina all'aperto
Adatto alle famiglie
È consentito fumare
Accesso con tessera magnetica
Pulizie disponibili
Allarme antincendio
Estintore
Prodotti per la pulizia
Mappa di Distretto Settentrionale, Israele

Camere disponibili
Valutazioni e recensioni
7 / 10Buono·ago 2026
הכנרת , חניה נוחה
תחזוקה בחדרים ובחוץ , איבזור היחידות נמוך
7 / 10Buono·ago 2026
היינו באוהל גלאם אפריקאי- העיצוב אסתטי ונעים.
המיקום במרחק הליכה של 2-3 דקות מהכינרת.
עוד במועד ההזמנה ביקשנו שורה ראשונה לכינרת, לא ניתן לנו בכלל הסבר שגם השורה הראשונה לכינרת בעצם חסומה בגדר חיה של שיחים ואין באמת נוף לכינרת. בכל מקרה קיבלנו בקתה לא בשורה ראשונה מה שהסתבר כלא נורא, במקום אירוח הזה כדאי לבקש בקתה עם כמה שיותר דשא ומרחב מקדימה כי הן יחסית צפופות. ובכל מקרה אין נוף לכינרת. הבטיחו לנו שאם יתפנו בקתות אחרות יעדכנו אותנו, ולמרות שבשבת התפנו המון בקתות, אף אחד לא עידכן אותנו והציע לנו להחליף.
מחייבים לשים צמיד לבן (שלא יורד אלא אם קורעים אותו), למרות שאין במקום מסעדות , בריכות וכו׳ כך יוצא שיוצאים למסעדות בחוץ וכל מיני אטרקציות עם צמיד מעצבן על היד.
בבקתה עצמה היו חסרות מגבות והיתה נורה שרופה בחדר, טיפלו בכך מהר, אבל חבל שלא בדקו לפני שנכנסנו. ההצללה של הוילונות בחדרים לא טובה ונכנס אור מבחוץ מוקדם בבוקר. במקרר הקטן לא השאירו אפילו חלב (אפשר לקחת מהקבלה, אבל מן הראוי שבמחיר כזה וכשיש אפשרות לעשות קפה בחדר יהיה במקרר גם חלב). העלויות ללילה גבוהות- בתחילה היינו אמורים להיות 3 מבוגרים כמה ימים לפני החופשה הודענו שנוסף עוד מבוגר, לא היה שום שינוי בחדר- לא הכניסו עוד מיטה ולא כלום, החדר מיועד ל-4 , ולמרות זאת גבו מאיתנו עוד 1000 ש״ח לשני לילות לא ברור על מה. בראשון בבוקר בשעות שצויין שיש ארוחת בוקר הקבלה והמטבח היו סגורים, לא היה מענה טלפוני. לאחר 20 דקות מצאנו עובד מטבח בודד שאמר שלא מגישים ביום ראשון ארוחת בוקר ויביאו לנו בקופסה לחדר. אף אחד לא הודיע לנו על כך מראש, לא תיאמו איתנו את הבאת האוכל לחדר, לא שאלו העדפות לארוחה, הארוחה סך הכל היתה נחמדה, פרט קטן - אם יש 4 אנשים שאוכלים ארוחת בוקר אין סיבה להביא 2 בקבוקי מיץ תפוזים קטנטנים (בקושי בגודל של כוס לבקבוק). אם לא היינו פוגשים במקרה את עובד המטבח ומבקשים ממנו שעה ספציפית לא יודעת מתי היו מביאים.
10 / 10Eccezionale·feb 2026
פסטורלי ויפה
אין
10 / 10Eccezionale·gen 2026
ביקתה מהממת במיקום יפהפה
€€€€
I più votati dagli ospiti
Non perdertelo! Prezzo e disponibilità potrebbero cambiare